Olen Maija Haapakoski, reilu nelikymppinen turkulainen. 
Yksi elämäntehtävistäni tässä maailmassa on auttaa jokaista kohdalleni tulevaa ihmistä suuntautumaan lähemmäs kohti omaa itseä. Hoidoissani keskityn vahvasti hoidettavan sieluvirtauksen avaamiseen, jokaisen omien vahvuuksien esille tuomiseen, hoidettavan energian kautta tulevien viestien lukemiseen ja parannuspyyntöjen hoitamiseen. 
Toimin tulkkina, sanoittajana ja tukena kasvun polulla. Olen vahvasti selvänäköinen, -tuntoinen ja -kuuloinen. Oman henkisen polun opiskelun aloitin tietoisesti noin vuonna 2008 joogan ja meditaation parissa, sieltä olen vuosien varrella siirtynyt lähemmäs suomalaista luontoa ja äitilinjani vahvaa voimaa. Tiedän olleeni selvätietoinen jo pienestä saakka ja minulla on shamanistisia kykyjä. Isoäitini opetti minulle kaiken tietonsa luonnonhengistä ja äitini yrteistä ja niiden käytöstä. Suvustani löytyy myös muita henkisiä hoitajia, tietäjiä ja shamaaneja. 
Opintoni Celestial Aura Healer-koulutuksessa ovat olleet kiihdytyskaista henkisellä hoitopolullani. Celestialin lisäksi olen opiskellut myös shamanismia ja druidismia, kvanttihoitajaksi, henkisen tietouden perusteita ja homeopatiaa. 
Parhaillaan (alkaen joulukuusta 2023) olen Esa Mäkitalon ja Liisa Frickin shamaaniopissa, jossa opiskelemme Alberto Villoldon kehittämän metodin mukaisesti perinteisiä shamanistisia hoitomenetelmiä. 
Celestial aura Healing ja shamaanihoidot täydentävät toisiaan hienosti ja minun kauttani saat näistä omannäköisen hoitokokemuksen. 
Lisätietoa Celestial Aura Healingista löydät osoitteesta www.alkulahde.com/hoitajat
Jos haluat varata ajan hoitoon, laita minulle viestiä sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.
Energiahoito- ja esoteerisen tiedon Koulutukseni
- Shamaanikoulutus Alberto Villoldon metodiin perustuen (12/2023-x/2025)
- Celestial Aura Healer 2022-23 (valmistuminen kesäkuussa 2023)
- Homeopatian perusteet ja ammattiopinnot, It's Health Tampere 2021-

- Silva Ultramind 2022-23, Mindvalley
- Henkisen tietouden peruskurssi, 2016-17, Turun Seudun Spiritualistit ry
- Nordic Quantum Energy healer, 2016, master Carola Roselt, Porvoo
- Reiki 1, 2011 Turussa ja 2012 salossa
Sekä lisäksi useita erilaisia lyhyempiä kursseja ja koulutuksia mm. kvanttienergiahoidosta, celestial syvämuutoskurssi, Ikitieto, homeopatia, jne.Valon Muodot
y-tunnus 2271185-8Back to Top