Celestial Aura Healing- ja shamaanihoidot
30min 42€
60 min 78€

90min 108€
120min 148€
Saat halutessasi hoidostani jälkikäteen yhteenvedon viestillä tai sähköpostilla.


Maalaukset hinnoittelen yhteisen sopimuksen, kuluneen materiaalin ja ajan mukaan. Teen tällä hetkellä enimmäkseen etähoitoja, koska minulla ei ole omaa hoitotilaa. Jos löydämme mukavan hoitotilan, voimme myös varata sen sinulle lähihoitoa varten tai voin tehdä hoidon omassa kodissasi. 
Luontokävelyihin ja lähihoitoihin lisätään matkakulut.

Disclaimer
Energiahoidot ja shamaanihoidot eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa. Näiden sivujen tarkoitus ei ole tarjota lääkinnällistä hoitoa korvaavia hoitoja tai hoito-ohjeita. Tietoa ei myöskään tule käyttää diagnoosien tekemiseen tai minkäänlaisen lääketieteellistä hoitoa vaativan sairauden hoitamiseen. Jos lukijalla on sairauteen liittyviä huolia tai kysymyksiä, tulee ottaa yhteys lääkäriin.
En hoidoissani diagnosoi, opasta, hoida tai paranna sairauksia tai muita sellaisia vaivoja, jotka vaativat lääketieteellistä hoitoa, vaan keskityn kokonaisvaltaiseen, luonnollisiin ja energeettisiin hoitomenetelmiin. Nämä voivat olla tukena muulle, lääkinnälliselle hoidolle. Asiakkaalla on viime kädessä vastuu itsestään käyttäessään sivustoni hoitoja. Tiedon käyttäjällä tai lukijalla on itsellään vastuu siinä tapauksessa, että tietoa tai menetelmiä levitetään edelleen tai käytetään tarkoitusperiin mihin niitä en ole alunperin tarkoittanut.
​​​​​​​
Henkinen valmennus ja sparraustapaamiset, etänä
- henkisen tien kulkijoille
- pienyrittäjille
- yrittäjäksi aikoville
- jne.
60min 60€
90min 90€
120min 120€
Palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemussuunnittelu yrityksille sopimuksen mukaan.
Kysy rohkeasti lisää yhteydenottolomakkeen kautta.
Back to Top